Vad är det senaste som har hänt inom MMA och UFC?

artikelbild

Alexander ”The Mauler” Gustafsson är tillbaka

Efter två stora förluster är Gustafsson tillbaka och går sin första match på väldigt länge den 3 september i Hamburg. Där kommer han att ställas mot Jan Blachowicz och till Sverigesradio säger Gustafsson att han är i ”Min bästa form någonsin”. Förlusterna mot Anthony Johnson och Daniel Cormier tog hårt och han säger att det är nästan ”vinna eller försvinna nu”. Han kämpar om att få behålla sin höga status i UFC och även om rankingen går i Gustafssons fördel så vet man aldrig. Blachowicz har en bra rutin och svensken säger att han tar honom på allvar.
Vet du med dig att Gustafsson kommer att vinna? Spel på MMA inom Sverige hör inte till vanligheten och finns inte heller som ett alternativ hos ombuden som har annat spel på tex fotboll eller ishockey, men bolag som erbjuder Casino på nätet har ett fullmatat utbud med spel på sport förutom de vanligaste, det finns bland annat spel på biljard, basket, Formel 1, Tv och film samt MMA. Så vet man vilken som vinner matchen så är det ett sätt att få in lite pengar.

Maddog tillbaka i höst efter sjukdom

UFC kommer att återvända till Nordirland och nu finns det rykten om att Reza ”Maddog” Madadi ska ställa upp en match mot Marc ‘Bonecrusher’ Diakiese. Reza skulle dock vara med på samma gala som Gustafsson men han blev sjuk för någon månad sedan och var tvungen att ställa in den matchen. Han hade olyckligt nog fått en inflammation i hjärtmuskeln och kunde inte delta, men nu kommer det troligtvis en till chans för honom att vinna en match.

UFC ska bli den största idrotten i världen i och med en försäljning

Inte en så stor nyhet för de som är insatta i MMA och UFC men de nuvarande ägarna av tv-rättigheterna till UFC säljer nu till WME-IMG. Detta gör man för hissnande 34 miljarder kronor och UFC-presidenten Dana White säger till pressen att sporten ska bli den största i hela världen.